Kockar på höjdarnivå

Arbetsbeskrivning

"Känn ditt land" har genom åren varit genomgående temat när organisationen har erbjudit natur- och kulturupplevelser.I verksamheten finns 320 vandrarhem, 10 fjällstationer och ett 40-tal stugor i väglöst land i svenska fjällen.Medelantalet anställda är ca 250.STF omsätter ca 260 miljoner kronor.Anläggningen är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land i den Lappländska fjällvärlden, vid foten av Sveriges högsta berg.Säsongerna sträcker sig från slutet av februari till början av maj samt från midsommar till mitten av september.Här finns 200 bäddar, restaurang med fullständiga rättigheter, sporttjänst med fjällförare, uthyrning, bageri, butik mm.Restaurang Giebme har plats för dryga 100 sittande.Varje dag serveras frukostbuffe, dagens lunch samt trerätters middag.Allt med tonvikt på lappländska råvaror.Du kommer att vara en viktig kugge i vårt köksteam Att erbjuda god och spännande mat i vår vackra miljö är en del av vår produkt och gästernas upplevelse. Du som söker: är utbildad kock och tycker att det är viktigt och roligt att sätta gästen i centrum.Du bör ha 2-3 års yrkesvana.Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning och känsla för service och kvalitet Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning.Du ska även vara stresstålig då det stundtals kan bli hektiskt. Vi erbjuder dig: Ett spännande arbete där du få arbeta med högkvalitativ mat En härlig arbetsgemenskap i internatmiljö Tillgång till Sveriges mest alpina fjäll.Ett toppäventyr helt enkelt!

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010