OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 2 500 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor cirka 46 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling och förnyelse sker inom många områden.
Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?
ARBETSUPPGIFTER
Måltid är ett område inom sektor Kultur och fritid. Inom måltid arbetar vi med mångfald, miljöfrågor och matlagning från grunden. Vi är ca 80 medarbetare som arbetar i ett femtiotal olika verksamheter. Vi lagar och serverar mat till förskolor, skolor, äldreboenden och daglig verksamhet inom funktionshinder.
Miljömåltider som innebär helhetstänkande kring måltiden utifrån ett klimatperspektiv är ett av våra grundläggande mål. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet och ser kompetensutveckling som en självklar del i arbetet.
Är du en engagerad kock som brinner för mat, människor, service och kvalitet?
Då kan du vara kocken vi söker till vårt fina centralkök i Fjällbo Park.
Du kommer att jobba tillsammans med flera duktiga kockar, i ett glatt team med ett roterande arbetsschema. Arbetet innebär alla möjliga uppgifter som förekommer i ett storkök, såsom planering, matlagning, packning och disk/städ. Köket producerar dagligen ca 4 500 goda, näringsriktiga och individanpassade måltider till skola och äldreomsorg.
Vi arbetar mycket med ekologiska råvaror samt lagar den mesta av maten ifrån grunden. Arbetet i vårt storkök skapar stort utrymme till kreativitet och egna idéer.
KVALIFIKATIONER
Till den här tjänsten söker vi dig som är utbildad kock. Du har minst 1 års yrkeserfarenhet som kock från storkök eller restaurangkök där specialkost ingår. Du är noggrann, har god kunskap om livsmedelshygien och är van att arbeta med egenkontroll.
Som person är du ansvarstagande, tycker om förändringar och vågar tänka nytt. Du är även utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Ett serviceinriktat förhållningssätt ser vi som en självklarhet!
Då arbetet kräver dokumentation och beställningar behöver du ha god datavana samt goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.