OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett härligt team och bidra till fortsatt utveckling och glädje? Är du snabb och stresstålig? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.
Restaurang Kristina och Rasken ligger på Linnéuniversitet i Växjö. Restaurangerna är en del av Högskolerestauranger som även driver Prego Astrakan, Café Karl-Oskar, M-Hus caféet och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Kristina ca 500 lunch dagligen, Rasken 150 portioner och det ser vi fram emot att göra snart igen. Under hösten har vi dragit igång vår verksamhet och återigen öppnat upp restaurang Kristina. Efter årsskiftet planerar vi även att öppna upp restaurang Rasken. Vi ser ökad försäljning och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare kockar.
Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.
Som kock hos oss är du delaktig i produktionen i varm- och kallkök under hela dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du kommer ha en central roll i planering och produktion i både varm- och kallkök samt till vår cateringverksamhet. Tillsammans med köksansvarig och resterande grupp är du delaktig i menyskrivning, både till lunch, middagar samt bufféer och ser till att kalkyler och råvarukostnader hålls. Du kommer vara en stor del av gruppen och därför viktigt att ha rätt inställning till jobb och kollegor så en god teamkänsla bevaras.
Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Du som söker ska ha ett gediget intresse av matlagning.
Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.
Vi ser gärna att du har:
- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare
- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning
- kunskap om egenkontroll är meriterande
- Gärna B-Körkort
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö-och kvalitetscertifieras enligt ISO9001 samt ISO 14001.
Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.
Ansök senast den 15 januari 2022. Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund