OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Övergripande syfte med tjänsten:
Nordens Arks mål är att bevara och rädda hotade arter. För att nå vårt mål måste alla medarbetare inspirera och engagerar våra besökare till att delta i det arbetet. I mötet med parkens gäster levererar du en oklanderlig service och ger varje besökare en minnesvärd matupplevelse. Genom din passion för mat och dryck skapar du måltider som överträffar gästernas förväntningar. och därmed får dem att vilja komma tillbaka till vår fantastiska park.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Under högsäsongen erbjuder vi ett brett matutbud till parkens besökare:
· Dagens lunch i hotellets restaurang
· Grillad mat vid Vargstugan.
· A´la carte i hotellets restaurang
Vi erbjuder även skräddarsydda menyer för större gästsällskap. Som kock arbetar du i ett team med bland annat Souschef och Kökschef samt serveringspersonal. Tillsammans säkerställer ni att parkens besökare får en fantastisk matupplevelse.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fokus på gästens upplevelse och ser det som en självklarhet att leverera fantastisk mat, lagad med kärlek. Du har ett stort intresse för mat och dryck och delar gärna med dig av din kunskap till restaurangens gäster. Att göra det lilla extra för dina gäster är en självklarhet för dig. Du ser till att vara påläst om parkens arbete och aktiviteter, så att du kan informera och inspirera dina gäster. Du är en uppskattad medarbetare som sprider glädje och positiv energi.
Du känner dig trygg i att arbeta ensam såväl som tillsammans med andra. Du är flexibel och kan snabbt hantera olika situationer, men samtidigt vara stabil och behålla lugnet i pressade lägen. Att delegera arbetsuppgifter i köket på ett ödmjukt med tydligt sätt kommer naturligt för dig, du ser vad som behövs göras och vågar be om hjälp när det behövs.
Utbildning & erfarenhet:
Du som söker skall vara utbildad kock, med minst gymnasiekompetens. Har du tre års yrkeserfarenhet samt erfarenhet av a´la carte är det meriterande, men vi är även intresserade av att anställa nyexaminerade kockar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningsform: Säsongsanställning
Sysselsättningsgrad: Varierande, vi erbjuder både heltid- och deltidstjänster
Startdatum: Maj 2022, eller enligt överenskommelse
Kvälls- och helgtjänstgöring: Ja
Lön: Enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag: 28/2-2022. Du får återkoppling på din ansökan snarast möjligt
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner
Linda Gadd
HR Ansvarig
linda.gadd@nordensark.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotell och konferens Kent Evertsson
0523-79590
Hotell och konferens Kent Evertsson
0701-888888