Kockar sökes till sommarsäsongen på Hotel Tylösand

Arbetsbeskrivning

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.
 På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun och fine dining. Allt som tillagas har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra, innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt ifrån magnifik symfoni till het rock’n’roll.


Under sommarsäsongen 2023 öppnar vi upp våra fyra nytänkande restauranger i toppdivisionen som erbjuder allt från en magnifik symfoni till glödhet rock’n’roll. Allt med inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass.

Vi har after beach, nattklubbar och stora konserter med välkända artister. Det är hos oss det händer och det är här man ska jobba en sommar - i ett grymt team i sommarmagneten Tylösand.

 

Här är våra fyra restauranger:

Restaurang Tylöhus – klassisk svensk à la carte-meny med inspiration från det franska köket, på vårt vis.

Bettans Bar - sushi, skaldjur och asiatisk fusion där vi skapar nya konstfulla smaksensationer med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare.

Leif’s Bar & Grill – högkvalitativa grillrätter med influenser från Medelhavet och exklusiva stenugnsbakade pizzor i en rustik och avspänd miljö.

Titus Tapas – vår version av det spanska kökets läckraste smårätter med inspiration och smaker från hela världen.

 

Vill du arbeta i denna spännande och kreativa miljö?

Vi söker kockar med relevant yrkesvana: souschefs, à la carte-kockar, ansvariga kockar för köksluckan, grillkockar, frukostkockar, sushikock, pizzabagare samt även diskpersonal.

 

Ett krav för samtliga tjänster är relevant arbetslivserfarenhet, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att leverera på hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och givetvis har ett genuint intresse för matlagning. Du är noggrann, ambitiös, positivt lagd och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av mångkulturell matlagning, gärna i internationell miljö, är meriterande.

Tjänsterna kan variera i sysselsättningsgrad. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger och det finns stora möjligheter till förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan via Cheffle ❤


2-4 års erfarenhet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Tylösand
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 maj 2023
  • Ansök senast: 8 juni 2023

Postadress

Tylöhusvägen 28
HALMSTAD, 30273

Liknande jobb


27 december 2024

Kock

27 december 2024

Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024