OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Har matgälje så det räcker och blir över, är driven och positiv?
Grow, vårt egna koncept, är en dynamisk restaurang där vi serverar frukost, lunch och middag till såväl hotellgäster, walk-ins och konferensgrupper. För att trivas här är det viktigt att vara flexibel och ha en stark passion för matlagning!
O´learys - Kvarterskrogen från Boston erbjuder ett stort utbud av mat & dryck men även aktiviteter i form av Bowling, Minigolf, Shuffleboard, Biljard mm. Mestadels alá carte men gruppmiddagar förekommer även här.
Som kock hos oss på Holiday Club Åre ser vi gärna att du motiveras av att skapa minnesvärda måltider och upplevelser för våra gäster. Du bidrar till en god stämning på jobbet och är en lagspelare som ställer upp på dina kollegor.
Dina arbetsuppgifter:
- Traditionellt arbete som kock
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar
- Följa lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter
- Bidra till en god och effektiv arbetsmiljö i köket
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
- Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av kockyrket
- Passion för att skapa god, hälsosam mat för aktiva människor
- Intresse för mat, fjäll och friluftsliv
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart som möjligt.
Anställningsform: Säsongsanställning
Tjänstegrad: 75%
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Lön: Timlön enligt kollektivavtal