OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla.
Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1000 portioner varje dag. Maten serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 15 medarbetare fördelade på tre restauranger.
På grund av pensionsavgång och utökning av personalstyrka söker vi nu två engagerade kockar till två av våra enheter. Restaurangerna är belägna i Jakobsberg respektive Kallhäll. Vill du vara med och utveckla måltiderna och sätta guldkant på tillvaron för de äldre - då är det dig vi söker!
Tjänsterna är på 75 % och 100 %.
ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. Som kock har du ett särskilt ansvar för att den mat som serveras håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll, säkerhet och miljöpåverkan. Tillagning av husmanskost sker till största del från grunden. Vår ambition är synas mer ute i våra olika verksamheter inom äldreomsorgen och på så sätt säkerställa god leverans från jord till bord för våra kunder.
I arbetsuppgifterna ingår förut matlagning även menyplanering, portionsberäkning, beställningar i vårt e-handelsystem, dagligt arbete i kostdataprogram och utföra egenkontrolluppgifter. Deltagande i det systematiska arbetsmiljöarbetet är också en del av arbetsuppgifterna. Vid kassahantering kan alkoholservering förekomma. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för restaurangkök bland annat disk, städ, portionering och varuhantering. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.
KVALIFIKATIONER
• Dokumenterad Kockutbildning och utbildning i HACCP/Egenkontroll.
• Erfaren av matlagning för äldre
• Kunskap om svensk husmanskost.
• Kunskap om specialkost och konsistensanpassad mat.
• Behärskar svenska i tal och skrift
• God datavana.
Meriterande om du tidigare arbetat som kock inom äldreomsorgen eller på sjukhus. Har du tidigare arbetat i kostdataprogrammet Mashie ser vi det som ett stort plus.
Vi värdesätter kompetenser med helhetssyn där kvalitet, ekonomi, hållbarhet, service, flexibilitet, samarbete och ett professionellt förhållningssätt gentemot våra kunder och arbetskamrater är en självklarhet.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet
ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Provjobb är en del av rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Andrea Guth
08-5802 91 84
Hugo Klappenbach
08-5802 90 30
Verksamhetschef Guillermo Vega
08-5802 9607
Vårdförbundet Ingalill Sundström
08-123 404 95
Chef för Vård och omsorg Arnfinn Kleveland
08-5802 96 73
Verksamhetschef Carina Abrahamsson
08 58029598
Personalkonsult Thomas Süper
08-5802 95 21
Verksamhetschef Elisabet Stark
08 580 283 13
Chef för Vård och omsorg Ann-Sofie Holmertz
08-580 293 73
Enhetschef Sherrie Rahimi
08-580 245 48