OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
At Park och Elite Park Avenues konferens- och festvåning är mötesplatser för såväl göteborgare som konferens- och hotellgäster. Välbesökt lunch, à la carte, stora konferensmåltider, galamiddagar, brunch, room service och pianobar är några av de produkter som du som kock ska leverera till. Med ett varierat och högkvalitativt utbud av produkter lyckas vi möta de höga förväntningar våra gäster har på oss, lika viktigt i det lilla sammanhanget som till den stora gruppen. Ambitionen i köket är hög och kräver ständig utveckling av såväl menyer som koncept. Vi söker dig som antingen vill arbeta hos oss under sommaren eller på mer permanent basis och vill aktivt delta i att utveckla våra produkter.
Du gillar att ha högt ställda krav på dig och är en kollega som håller humöret och lagandan uppe när tempot är högt. Du är mån om detaljer och jämn kvalitet och förstår vikten av att tänka hållbarhet i såväl ditt sätt att arbeta som val av råvaror.
Vi kan erbjuda en arbetsplats att utvecklas på, där du tillsammans med oss kan arbeta både dag och kväll, lunch, a la carte eller större middagar oavsett konferensgrupper eller krävande högtidliga middagssällskap. Möjligheterna är stora att växa tillsammans med oss.
Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser framemot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger