OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Experium ligger det många olika restauranger och caféer med olika inriktningar och öppettider. Som kock hos oss arbetar du i flera olika kök i huset tex. O`Learys eller vår stora restaurang med luncher, showmiddagar och a la carte. Här kommer du utvecklas i ditt yrke samt att du kommer att få stor produktkännedom.
Tjänsten innebär att du kommer jobba dag och kvällstid samt helger.
Vi vill att du:
har utbildning och arbetslivserfarenhet som kock
brinner för din uppgift och har ett stort intresse för matlagning
är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull
ser ordning och reda som en självklarhet i köket
har ett intresse för nyskapade och utveckling
Arbetstid
Ca 30-40 h/vecka
Anställningsperioder
Hel säsong: början av december tills slutet av april
Lön
Enligt avtal med HRF
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller