OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Fabrique
Beläget i en underbart vacker miljö ute på Djurgården finner du det senaste tillskottet i Fabrique-familjen – en mötesplats som har någonting för alla; restaurang, vinbar, café och bageri; Fabrique Slipen.
Fabrique grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter – det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Om tjänsten
Vi söker nu dig som vill vara med i uppstarten och formandet av vår nya restaurang där vällagad mat från grunden med höga smaker och rustik elegans är några av ledorden. I vackra och inspirerande lokaler ute på Djurgården blir du en del av ett starkt team som leds av kökschef Robert Dahman Hallgren och köksmästare Eskil Bondsäter.
Restaurangen har öppet lunch, kvällar och helger vilket innebär att du som kock på Slipen kommer ha varierade arbetstider som innefattar både kvälls- och helgarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock, och/eller har 3-årig relevant arbetslivserfarenhet eller mer, som har en vilja att utveckla och bidra till en spännande och fartfylld arbetsplats.
Ansökan
Ansök på vår jobbsida genom att klicka på länken som det hänvisas till i annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Hr ansvarig Maria Khalil
Operativ chef Martina Larsson
COO/ operative chef Martina Larsson