OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet. Säsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september. Vi söker dig som är minst 18 år med ambitioner att utvecklas inom kockyrket.
Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen.
Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.
Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande.
Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal.
För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se (http://www.golfbaren.se)
Hoppas vi ses!
OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras!