OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock på Gomidda, Ved & Kol och Hamnkrogen i Grötvik får du möjlighet att arbeta med många sidor av yrket och med mat från många delar av världen. Vi har en lunchrestrestaurang med signum att servera spännande husmanskost från hela världen. Vi serverar vår lunchbuffé måndag - fredag. Vår Cateringverksamhet jobbar med allt från lunchcatering till stora banketter och bröllop. Vi har även en Offset Smoker vi arbetar med och gärna utvecklar. Ved & Kol är en Napolitansk pizzeria med grill, med riktig vedugn och kolgrill. Vi bakar Napolitansk pizza enligt konstens alla regler och kvalitén är extremt viktig för oss.
Hamnkrogen i Grötvik har öppet sommarsäsongen och är en krog i hamnen i princip på vattnet. Krogen sätter ca 250 gäster och är extremt välbesökt under sommaren. Mycket livemusik och happenings. Krogen jobbar mestadels med skaldjur och mat från havet. Under sommaren 2022 kommer vi även servera Napolitansk pizza.
Vi söker nu både dig som söker ett jobb långsiktigt med fördelarna i varierande arbetstider och arbetsuppgifter. Att bli en i vårt team och utvecklas med oss lika mycket som att hjälpa oss med att utvecklas ska vara extremt viktigt för dig.
Vi söker även dig eller er som vill göra en intensiv säsong i hjärtat av sommarsverige på absoluta bästa läget.
Att du brinner för att laga och servera god mat, förstår yrkets alla sidor från högtryck i luckan till prepp och städning ser vi som en självklarhet.
För säsongsanställda kan boende lösas.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!