OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till Måltidsenheten söker vi nu en kock till Hagagårdens kök.
Om tjänsten
Vi söker dig som kan tillaga all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsrikt, smakfullt och hygieniskt sätt.
Du har kunskap och förmåga att planera, beräkna, förbereda och tillaga maten utifrån ett ekonomiskt och ekologiskt hållbart förhållningssätt. Du har även ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot våra gäster och är engagerad i deras matupplevelse.
Vi är en KRAV- certifierad verksamhet som lagar mat till vård och omsorg.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkost som konsistensanpassade koster
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• arbeta med inköp och kassaarbete
• utföra egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av varubeställning
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• B- körkort och tillgång till bil
• arbeta självständigt då ensam helgtjänstgöring förekommer
• uppfyller grunduppdrag kock
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Du har god datavana då arbetet innefattar beställning av varor.
Vi söker dig som har ett positivt förhållningsätt samt är serviceinriktad. Du är kommunikativ med gäster och kollegor. Du har ett engagemang kring kreativ matlagning och gillar att laga mat från grunden och att arbeta klimatsmart. För tjänsten krävs det att du kan arbeta självständigt då ensam helgtjänstgöring förekommer. Du har en positiv inställning till utvecklingsarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
•
erfarenhet från liknande verksamhet och/eller serviceyrke
Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat
Sysselsättningsgrad: 75%
Tillträde: enligt överenskommelse tom 310822
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Hagagårdens kök är beläget i Glanshammar utanför Örebro. Ett gemytligt litet kök med tillhörande restaurang med många återkommande gäster. Du blir en del av våra gästers vardag.
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Då de allmänna kommunikationsmedlen går sällan eller på tider som inte överensstämmer med arbetstider så behöver du ha körkort och tillgång till bil.
Helgtjänstgöring förekommer i arbetstiden (var 3:e helg). Ensamarbete förekommer.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Förlängd annonsering!
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Sista ansökningsdag är 1 april.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67