OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du passionerat intresserad av mat och matlagning men trött på att arbeta oregelbundna tider? Gillar du omväxling där den ena dagen inte är den andra lik?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!
Kost och lokalservice arbetar integrerat, vilket betyder att det finns kombinationstjänster som både innefattar måltidsberedning och arbete med lokalvård. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra relationerna till våra kunder. Det gemensamma målet är att kunder ska uppleva oss som en enhet med mycket bra service och ett trevligt bemötande. Våra gemensamma drivkrafter grundar sig i att vi vill ha en personal som trivs på jobbet och som genom detta levererar god service. Vi söker nu tre kockar till vår vikariepool inom kost- och lokalservice.
Kostenheten utgör tillsammans med IT-kontoret och kommunfastigheter den nya serviceförvaltningen inom Falu kommun. Kostens uppdrag består av att servera god och näringsriktig mat lagad med stort hjärta. Vi har välutbildad och erfaren personal i form av kockar och ekonomibiträden. Här finns också tillgång till nutritionsexpertis i form av dietist och kostekonom. Kostenheten ansvarar för 80 kök fördelat på sex distrikt runt om i kommunen. Köken lagar, levererar och serverar fantastiska 11 000 portioner/dag till förskola, skola, vård och omsorg.
ARBETSUPPGIFTER
I våra kombinerade pooltjänster bemannar du kost- och lokalservice olika enheter utifrån behov. Du utgår från Lugnets eller Haraldsbos produktionskök och rings ut av bemanningsplaneraren på kontoret. Arbetet bedrivs både i mottagningskök och tillagningskök, vilket innefattar uppgifter såsom beredning av frukost och mellanmål, kall- eller varmmatsmottagning, tillagning av lunch, städning, disk samt dokumentation av egenkontroll utifrån Haccp. Beställningar är också en del av arbetsuppgifterna. Lokalvård kan förekomma under del av dag. Vid behov kan flera olika placeringar vara aktuella under samma dag. Rollen innebär oftast ensamarbete.
TILLRÄCKLIGA KVALIFIKATIONER
- Utbildning inom storkök/restaurang eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömmer som likvärdig.
- Datorvana
- God förmåga att ta del av och uttrycka sig i tal och skrift (svenska)
- B-körkort
- Tillgång till egen bil
Det är viktigt att du som person är flexibel, självgående och serviceminded. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
MERITERANDE KVALIFIKATIONER
- Utbildning och erfarenhet från dietmatlagning
- Utbildning och erfarenhet inom lokalvård
- Yrkeserfarenhet
FALU KOMMUN SOM ARBETSGIVARE
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tjänsterna är 4-5 st tillsvidareanställningar på heltid med möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad inom ramen för heltidsavtalet. Tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas.
Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan så det finns tillgängligt om du blir aktuell för tjänsten.
UPPLYSNINGAR
Mimmi Jacobsson, enhetschef Kostavdelningen 023-820 93
David Fransson, enhetschef Kostavdelningen 023-827 43
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal 010-442 81 69