Kockar till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Kockar till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende.

Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.

Du kommer att arbeta hel- eller deltid och arbetet är förlagt till dagtid på vardagar och helger.


ROLLEN SOM KOCK

Kockarna ansvarar och lagar dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker även kockar som kan laga specialkost i vår dietavdelning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Placering kan bli i KökEtt och i Solgården kök.

Vi ser gärna att du som söker har storköks- el kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person är du kvalitetsmedveten, stresstålig, engagerad, har en god organisationsförmåga och du brinner för god matkultur. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra då vi är ett team. Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 3 platser
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 mars 2022
  • Ansök senast: 31 mars 2022

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024