Kockar till kvarterskrog i skärgården (sommarjobb)

Kockar till kvarterskrog i skärgården (sommarjobb)

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb på restaurang i juni, juli och augusti. Du är minst 20 år, utbildad kock och har jobbat på restaurang förut. Du ska vara ambitiös och driven med rätt attityd. Du vill utvecklas inom restaurang .
Varvet är en kvarterskrog i skärgården, med bra mat och skön atmosfär. Vi har öppet ca 8 veckor mitt i sommaren och kör då lunch- och middagsservering sju dagar i veckan.
Varvet är en familjeägd restaurang, där vi som driver krogen arbetar i driften. "Vi" är Tomas Diederichsen (Årets kock 2011) och Klara Möller Norén (sommelier). Sommaren 2021 blir vår femte på Varvet. Vi vill vara kvarterskrogen som hänger med på semestern, mer än en typisk skärgårdskrog
Avslappnat, kul och gott är tre bra ord för att sammanfatta Varvet. Samarbete, arbetsglädje och servicekänsla beskriver hur vi jobbar. Kök och matsal arbetar tillsammans för att skapa en grym krog och härlig känsla för våra gäster.
Vi söker dig som är driven och går igång på ge kroggäster en riktigt bra upplevelse. Du har några års erfarenhet och vill utvecklas i branschen. Flera av våra tidigare kockar har gått vidare till riktigt bra Stockholmskrogar efter säsongen hos oss.
Högmarsö ligger i Stockholms norra skärgård, nära Furusund, Yxlan och Blidö. Närmaste större ort är Norrtälje. Vi kan hjälpa till med att ordna boende.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Matvrak AB FURUSUND
  • 3 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 mars 2021
  • Ansök senast: 12 maj 2021

Postadress

Högmarsövägen 83
FURUSUND, 76019

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024