Kockar till Måltidsverksamheten

Kockar till Måltidsverksamheten

Arbetsbeskrivning

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.


I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.


Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.


Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.




Beskrivning
Två av våra kockar ska vara föräldralediga till hösten och vi söker därför vikarier för dem.

Med stort engagemang, kompetens och vänligt bemötande har vi matgästernas behov i fokus. Vi ansvarar för måltiderna till förskolor, grundskolor, gymnasieskola, vård- och omsorgsboenden samt matlådor i hemmet.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som kock kommer du arbeta med tillagning av alla typer av måltider. Planering, förberedelser och tillagning av maten gör vi tillsammans i köket. Även disk- och städuppgifter ingår i tjänsten samt viss varubeställning.

I tjänsterna ingår helgarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har storköksutbildning på lägst gymnasienivå, minst ettårig kockutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Arbetslivserfarenhet från yrket är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv, arbetar och kommunicerar bra med andra och är strukturerad och serviceinriktad. Du tar ansvar för att planera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar samt alltid har helhetssyn för kvalitet för maten i fokus. I köket är det lagarbete som gäller därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och förståelse för personers olikheter. Ingen dag är den andra lik, därför är det betydelsefullt att du är lugn i stressiga situationer och har lätt för att fokusera och prioritera rätt saker. Du är en person som uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och värdesätter att skapa nya relationer. I förändringar ser du möjligheter istället för hinder.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Sammanfattning

Liknande jobb


4 oktober 2024

3 oktober 2024

3 oktober 2024

3 oktober 2024