OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, a la carte och anordnar bröllop och fest.
Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då vår anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen-certifikat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Vara delaktig och medverka i den dagliga driften
• Menyplanering
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnrapportering)
Vad du bidrar med:
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.
Kvalifikationer:
• Utbildad kock med minst två års yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• A la carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost är meriterande
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Ekonomiskt tänkande
• Kvalitetsmedveten
• Utåtriktad, initiativrik
Om tjänsten
Säsongsanställning, 75%-100%. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av kökschef Sandra Dertell på sandra.dertell@sodexo.com. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-04-30. Tjänserna kan tillsattas innan.
Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,