OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ta chansen och spendera en vintersäsong i de franska Alperna, på välrenommerade hotel i några av Europas bästa skidorter. Du betalar ingen eller mycket låg hyra för arbetsnära boende, och många av jobben erbjuder gratis mat på både arbets- och lediga dagar.
Vi söker kockar av alla nivåer (commis, demi chef, chef de partie, sous chef) till ett antal hotel i franska Alperna, i såväl mindre skidorter som storheter som Val Thorens och Les Deux Alpes.
Detta är säsongsanställningar för vintern, som börjar november eller december och upphör i slutet av april eller slutet av maj, beroende på placeringsort.
Som anställd via oss får du:
Anställning hos välkända, stora hotellkedjor. Merparten är baserade i Nederländerna, därifrån du blir utsänd - du får betala nederländsk (låg) skatt och kollektivavtalsenligt lön. Löner och villkor är långt bättre än vad du kanske hört om/upplevt hos svenska researrangörer - du får alltså både nära till skidåkningen och möjlighet att tjäna hyfsade pengar.
Boende erbjuds alltid. Det är ibland kostnadsfritt och alltid långt mycket mindre än marknadshyror vid dessa orter.
I vissa av jobben ingår helpension både på arbets- och lediga dagar.
Vi ser gärna att du:
Har erfarenhet av arbete i restaurangkök, gärna två år eller längre.
Pratar engelska på som lägst medelnivå (B1/B2).
Är medborgare i ett land tillhörande EU, Europeiska Samarbetsområdet (EES), eller Schweiz.
Har möjlighet att jobba hela säsongen (november till maj eller december till april, beroende på ort)
Det är meriterande om du:
Har kunskaper i det franska språket.
Har erfarenhet av att ha säsongsjobbat över vintern.
Har erfarenhet av det franska köket.
Har jobbat i Nederländerna och har ett personnummer där.
Detta är eftertraktade jobb - sök så snart som möjligt.