OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Vill du jobba med ett grymt team i Stockholms vackra skärgård? Sök redan idag och bli en del av oss på Smådalarö Gård Hotell & Spa!
Smådalarö Gård Hotell & Spa är ett av Sveriges största Hotelldestinationer. Här njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina tillflyktsönskemål på ett varmt och personligt sätt.
Om rollen
Vi söker kockar och kallskänkor som brinner för utsökt mat- och dryck och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga! Vi söker dig som tycker kvalitet och utveckling är en självklarhet. Du gillar att samarbeta och ser till såväl dina kollegors som gästernas behov. Tjänsten är på heltid 40 tim/vecka, deltid eller en säsongsanställning.
Din profil
Krav för tjänsten:
• Du har dokumenterad tidigare erfarenhet som kock eller kallskänka
• Du är utbildad kock/kallskänka
• Körkort och tillgång till bil
Meriterande:
• Du har jobbat med egenkontroller, miljö och hälsa.
Som person ser vi att du är social, flexibel och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Du är lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. Vidare har du en ödmjuk framtoning och en lyhördhet för gästernas behov. Framförallt är du en lagspelare som tillsammans med dina kolleger vill skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster!
Vi erbjuder dej
• En fantastisk arbetsplats i Stockholms vackra skärgård på en av Sveriges största hotelldestinationer.
• Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror -vi bakar allt från grunden, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten.
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kökschef Frederic Bertuit, frederic.bertuit@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.smadalarogard.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson