Kockar till Smådalarö Gård (säsong ca maj-sep)

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård har nyligen renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se 

I sommar storsatsar vi på vår golf- och skärgårdspärla Smådalarö Gård med SDG-live. Under sommaren kommer vi erbjuda våra gäster handplockade stjärnor från delar ur Sveriges artistelit i vår nyrenoverade skärgårdskrog. Nu behöver vi extra säsongspersonal för att upplevelsen ska bli bästa möjliga för våra gäster.

Vi söker flera kockar för säsongsanställning till vårt team på Smådalarö Gård. Vi lagar & bakar all mat från grunden & efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.     

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs.

Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är en säsongsanställning från ca maj till slutet av september (exakt period diskuteras). Tillgång till personalbostad finns.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Andreas Östergård tel. 073-3308712.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 3 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • 1 -
  • Publicerat: 13 april 2017

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024