OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker kock till vårt kök på Köjagården för sommarsäsongen med start juni/juli med möjlighet till förlängning vintersäsongen 2020/21.
Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning, vara ansvarsfull, kreativ och glad.
Vi söker dig med erfarenhet och är självgående.
Du är personlig och platsar på ett mindre ställe, är flexibel och fungerar bra tillsammans med andra.
Arbetet innebär att du jobbar både luncher och kvällar med schemalagda helger.
Att få god och vällagad mat är en stor del av våra gästers upplevelser och förväntningar. Vi har bland annat lunchbuffé, middagsbuffé, konferens- och bröllopsmiddagar samt en del catering. Vi arbetar mycket med lokala råvaror så som ren, älg, röding samt nöt- och griskött som gärna får vara ekologiskt eller Kravmärkt.
Edsåsdalen är en genuin fjällby i södra Årefjällen som erbjuder naturupplevelser i en lugn atmosfär. Byn ligger 20 min från Åre, vid foten av Renfjället.
I matsalen tar vi ca 110 gäster där vi erbjuder bland annat frukost och lunchbuffé samt en 3-rätters middagsbuffé. Vi arbetar mycket med lokala råvaror så som ren, älg, röding samt nöt- och griskött som gärna får vara ekologiskt eller Kravmärkt. Att få god och vällagad mat är en stor del av våra gästers upplevelser och förväntningar. Lobbybar där våra hotell- och dagsgäster träffas över en drink, vinglas, öl eller en fika. Gillestugan med sin genuina bar och dansgolv från 1930-talet.
Våra gäster är en blandning av barnfamiljer, par, grupper och konferenser. Besök gärna vår hemsida för mer information om Edsåsdalen.
Vi söker kock för sommarsäsongen 2020 med start juni/juli
Med möjlighet till fortsatt anställning till vintern och timanställning under perioden oktober- vintersäsongens start.
Svenska i tal och skrift.
Vid behov finns personalboende att hyra.