OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.
Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls Kommun. Varje dag tillagas cirka 15 000 måltider inom Sundsvalls kommun. För Sundsvalls Mat & Måltider är det viktigt för att skapa goda måltider för matgästerna och att arbeta för en hållbar mål-tidsorganisation.
Sundsvalls Mat och Måltider har totalt ca 100 kök, både större produktionskök och mindre tillagningskök. Produktionsköken tillagar måltider även till andra enheter och tillagningsköken tillagar måltider för den egna enheten. Det finns även kök som inte har egen tillagning utan bara enklare beredning såsom uppvärmning.
Mat och Måltiders kök är belägna på någon av kommunens förskolor, skolor eller äldreboende. Arbetstiderna är dagtid mån-fre utan helgtjänstgöring. Arbetspassen sträcker sig ofta mellan kl. 06.30 och 07.00 15.00 eller 15.30.
ARBETSUPPGIFTER
I köken arbetar kockar och måltidspersonal och arbetet leds på arbetsplatser med flera medarbetare av en köksansvarig kock. Som kock förväntas du vara delaktig i samtliga arbetsuppgifter som finns i våra kök och restauranger då vi tillämpar arbetsrotation.
Köket är en central plats på enheten. Det innebär att ett respektfullt samarbete och samverkan med övrig verksamhet är en viktig del av arbetet.
KVALIFIKATIONER
Krav:
• Kockutbildning. (Restaurang- och livsmedelsprogrammet (gymnasium) eller annan utbildnings som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, t.ex. Vuxenutbildningen till kock, 1 år, storhushållsutbildning i kombination med erfarenhet).
• God svenska i tal och skrift samt god läskunnighet i svenska.
Vi söker dig som är drivande, nytänkande och möter våra matgäster med värme och professionalitet. Du har god kunskap och stort engagemang för måltidsupplevelsen. Du har lätt att samarbeta med matgäster, kollegor och övrig personal.
MERITERANDE: Vad ökar dina chanser till anställning?
• Livsmedelshygienutbildning
• Utbildning inom specialkost
• Utbildning i Värdskap/Bemötande
• Vi ser det även som meriterade om du har arbetat några år i kök och har erfarenhet av tillagning av specialkost.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Ansökningsprocessen går till så här:
• Du skickar in din ansökan genom att svara på några urvalsfrågor samt bifogar CV (det är viktigt att ditt CV är uppdaterat och innefattar tidigare utbildningar och anställningar. Uppge även tidsperioder).
• Har du relevant utbildning vill vi att du bifogar betyg/examensbevis/studieintyg i din ansökan.
• Vi rekryterar löpande utifrån aktuella behov.
• Går du vidare i processen kommer du kontaktas via telefon eller mejl.
OBS! Har du skyddade personuppgifter ska du inte söka via denna annons. Vänligen kontakta Bemanningsenheten på 060-191919 och be om att få bli kopplad till den vikariesamordnare som är ansvarig över denna hantering.
Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.
Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.