Kockar till Vildmarkshotellet

Kockar till Vildmarkshotellet

Arbetsbeskrivning

Vildmarkshotellet - där havet möter vildmarken - är den perfekta platsen för företag, grupper och enskilda besökare att känna sig som hemma. Vi erbjuder moderna bekvämligheter, god mat och vacker miljö. Med vår vänliga personal med fokus på service vill vi alltid överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa en smaksensation för våra gäster.

Om rollen
Som kock på Vildmarkshotellet arbetar du till största del med svenskodlade och ekologiska råvaror av bästa kvalité. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i ett större restaurangkök och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Vi är ett gott team som gör varandra bättre och drivs av passionen och kärleken till matlagning.

Du får en bra introduktion till våra arbetssätt, rutiner och vår matlagningsfilosofi.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som är serviceinriktad. Du gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare som hjälper till när det behövs. Vidare kan du arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- tidigare har arbetat inom kockyrket och känner dig trygg i hantverket.
- är minst 18 år fyllda.

Utbildning inom restaurang är meriterande men inget krav. Det är bra om du har B-körkort och tillgång till bil så att du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%. Lön enligt kollektivavtal träffat mellan Vista-HRF. Provanställning kan komma att tillämpas. Annonsen ligger ute till 29 september men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Ignacio Allende, ignacio.allende@vildmarkshotellet.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Anders Trygg, HR Business Partner, anders.trygg@kolmarden.com 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Kolmården har ett 50-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA, WAZA och IUCN. Varje år anställer parken och Vildmarkshotellet tillsammans drygt 1 200 personer till Kolmårdens alla säsonger och besöks av ca 750 000 gäster.

Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Kontaktpersoner på detta företaget

Liza  Axén, Rekryteringschef

Ida Einarsson, Rekryteringschef
   010-708 9406
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts
   010-708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Veronica Fors, HR-chef
010-708 75 13
Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts
010-708 94 00
Ida Einarsson, Rekryteringschef
010-708 9406
Johanna Hedberg, HR-generalist
0107087515
Johanna Hedberg, HR-generalist
010-708 75 15

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kolmården
  • 3 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 september 2024
  • Ansök senast: 29 september 2024

Besöksadress

Destination Kolmården, 618 92 Kolmården?
None

Postadress

KOLMÅRDENS DJURPARK
Kolmården, 61892

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024