OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping.
Vi söker 2 kockar till vårt måltidsteam på Vrinnevisjukhuset
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
• Tillagning utav patientmat, cateringmat
• Kökshantering samt egenkontroll
• Livsmedelshantering med fokus på livsmedelshygien, Egenkontroll och HACCP inom storkök
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Kockutbildning motsvarande 2 år
• Att ha arbetat inm storkök tidigare är meriterande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete är meriterande
• Datorvana med officepaket är meriterande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens/gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Arbeta självständigt och handlingskraftigt
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta självständigt utan att göra avkall på kvalitet
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA & UTVECKLING
Anställningsform och arbetstider: En fast tillsvidaretjänst samt ett vikariat, sysselsättning: 80-100%
Har du frågor kontakta Måltidschef Karin Eriksson, karin.eriksson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha in senast den 23 september 2022
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,