OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Älskar du att laga mat och vill utvecklas som kock i ett restaurangkök samtidigt som du får vara en del av en sagolik måltidsupplevelse på Astrid Lindgrens Värld? Våra råvaror kommer ifrån trakterna runtomkring oss och maten lagas till stor del från grunden.
Vi erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Arbetstider är främst förlagda till dagtid men vissa kvällspass förekommer också. Vi lovar att du kommer få jobba med ett härligt gäng kollegor som varit med oss i många år och duktiga kökschefer som verkligen vill ge våra gäster och framförallt barnen en måltid som alltid är bättre än förväntat.
Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalitet och följer årets säsonger. I arbetet som kock hos oss möter du också krögaren Fredrik Eriksson från Långbro Värdshus som är med oss i vårt arbete med att utveckla och göra parkens restauranger ännu bättre.
Vi tror att du har gått restaurangskola och nu vill ta ett steg vidare i din utveckling.Kockarna och kallskänkor ingår i Mat- & Dryckesavdelningen som består av fyra större restauranger och en kallskökscentral som förser parken med sallader och färdigberedda smörgåsar. Allt arbete i köken leds av våra kökschefer och souschefer.
Arbetstiderna liksom anställningstiden varierar beroende på tjänst och arbetsplats.
2016 öppnar parken den 20 maj och stänger den 28 augusti. Parken har öppet alla dagar.
Lön är enligt kollektivavtal ”Gröna Riks” mellan Arbetsgivaralliansen och Hotell & Restaurang Facket.
I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
PatrikSvedberg, Teaterproducent
MiaThelin, Teaterchef
FredrikJonsson, Personalchef
0492-798 30
PerSigvardsson, Ekonomichef
0492-798 16
Nils MagnusAngantyr, Marknadschef
0492-798 03
OlaGunnarsson, Köksmästare
Ola Gunnarsson, Kökschef
0492-564 655
Ola Gunnarsson, Köksmästare
Ola Gunnarsson, Köksmästare
0492-564 655
Sara Hedblom, Food & Beverage Manager
0492-564 651