Kockar Villa Skärtofta

Arbetsbeskrivning

Är du ambitiös, pålitlig och kreativ? Nu söker vi kockar med mycket höga ambitioner och med nyfiket och kreativt sinne. Vi söker dig med stor passion och gedigen kunskap om mat och råvaror för att bli en viktig del av vår nyetablering i Villa Skärtofta. En ny restaurangdestination och dold pärla i historiska Saltsjöbaden som öppnar hösten 2023.

OM TJÄNSTEN

Som kock i vår nya restaurang i Villa Skärtofta kommer vi erbjuda dig en stimulerande, kreativ och utvecklande roll i en av Sveriges starkaste och snabbast växande hotelldestinationer. Du kommer arbeta tillsammans med vår köksmästare och ett ambitiöst team med visionen att etablera restaurangen i Villa Skärtofta till en internationellt känd matdestination.

Du kommer vara en viktig del för den nya satsningen och du tänker säsong, avsmakningsmenyer och svenska råvaror. Äkta och hållbart rakt igenom. Du kommer jobba i helt nytt kök och restaurangen har plats för upp till femtio gäster. Då vi jobbar väldigt mycket med mat och dryck i kombination kommer du tillsammans med restaurangansvarig /sommelier arbeta fram riktigt bra smakkombinationer. Restaurangen som är belägen i en unik miljö nära hav och natur kommer ge utrymme för kreativitet och nytänkande.

Som kock rapporterar till vår köksmästare som är huvudansvarig för detta koncept tillsammans med vår kökschef. Ni jobbar som ett starkt team med varm, rak och tydlig kommunikation och ser samspel som ert viktigaste verktyg för att lyckas.

VILLKOR:

- Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning
- Arbetstid fördelat på dag, kväll och helger utifrån hållbara scheman och i enlighet med vår medarbetarstrategi.
- Lön och tillträde efter överenskommelse

MILJÖ & ANSVAR

Vårt hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten. Det inkluderar personal, gäster och samhälle där vi skapar förutsättningar för en hållbar och trygg arbetsmiljö. Vi efterlever våra värderingar och vi säkerställer en företagskultur som tillämpar möjligheter till utveckling och påverkansarbete. Din röst är viktig så länge den är tydlig, konstruktiv och respektfull.

VAD INNEBÄR DET ATT ARBETA PÅ VÅR GÅRD?

Att vara en del av vårt team medför ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete. Tillsammans jobbar vi med mycket god samverkan och samsyn hur saker kan drivas framåt på ett hållbart sätt. Vi har starka värderingar och en inkluderande företagskultur där respektfulla möten och god kommunikation alltid står i fokus. Som medarbetare på Vår Gård har du en trygg anställning med kollektivavtal i en stark koncern. Ett generöst friskvårdsbidrag och andra förmåner ser vi som en självklarhet.

Känner du att detta är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en chans till en ny livsstil där du kommer både utmanas, utvecklas och få alla möjligheter att bli framgångsrik. Här väntar även en svårslagen arbetsmiljö både inne och ute och sist, men inte minst fantastiska kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

- Du har tidigare erfarenhet av liknade tjänst.
- Ett genuint mat- och dryckesintresse är en given förutsättning för att du ska fungera och trivas hos oss men likväl att du värdesätter hållbarhet högt.
- Ordning & reda är alltid ett motto du följer för en högkvalitativ leverans inom gastronomin.


Längst ut i Saltsjöbaden ligger den prisbelönta hotell- och konferensanläggningen Vår Gård.

I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur finns en lång historia där storslagen konst, vackra miljöer och kulinariska matupplevelser följt med genom åren. Idag är Vår Gård en växande och levande destination med fokus på hållbara upplevelser och möten mellan människor.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Vår Gård
  • 4 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 maj 2023
  • Ansök senast: 30 juni 2023

Liknande jobb


Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024