Kockar vintersäsongen 22/23  till Köjagården, Edsåsdalen

Kockar vintersäsongen 22/23 till Köjagården, Edsåsdalen

Arbetsbeskrivning

Vi söker kockar till vintersäsongen 22/23 med start i november och till början av maj
Du skall ha ett brinnande intresse för matlagning, vara ansvarsfull, självgående, kreativ och glad. Vi söker både dig med erfarenhet och du som är ny och ambitiös.
Att få god och vällagad mat är en stor del av våra gästers upplevelser och förväntningar. Vi erbjuder bland annat lunch- & middagsbuffé och à la carte. Vi arbetar mycket med lokala råvaror så som ren, älg, röding samt nöt- och griskött som gärna får vara ekologiskt eller Kravmärkt. När behov finns ansvarar köket även för catering.
Edsåsdalen är en genuin fjällby i södra Årefjällen som erbjuder naturupplevelser i en lugn atmosfär. Byn ligger 20 minuter från Åre, vid foten av Renfjället. Med den fantastiska fjällvärlden utanför dörren erbjuds våra gäster såväl aktiviteter & äventyr som tid för ro och avkoppling. Besök gärna vår hemsida www.edsasdalen.se för mer information om Edsåsdalen.
Personalboende finns ca200 meter till jobb, liftar och spår.
Skicka ansökan via mejl med CV och med 3 aktuella referenser.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotell Köjagården UNDERSÅKER
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 augusti 2022
  • Ansök senast: 31 oktober 2022

Postadress

Edsåsdalen 664
UNDERSÅKER, 83796

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024