OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kockar och kallskänkor för säsongs- och vikariatsanställningar
Till våra svenskbemannade fartyg behöver vi kockar och kallskänkor för säsong- och vikariatsanställning!
Kock- och kallskänksjobben ombord varierar beroende på vilket fartyg det är och vilken tjänst. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av
arbete med personalmat, förberedelse och lagning av varma och kalla rätter till vårt koncept ombord och beställningar.
Du är ett av våra ansikten utåt och du tycker om att ge bra service.
Vi söker Dig som kan tänka Dig jobba både korta och lite längre perioder hos oss!
Ordinarie personal arbetar två veckor ombord och är ledig två osv. Under högsäsonger och vid vikariat kan det förekomma andra scheman.
Under dina tjänstgöringsperioder bor du ombord.
Kvalifikationer
För samtliga tjänster krävs kockutbildning och/eller restaurangskola. Du har gärna 3-5 års erfarenhet av kock- eller kallskänksarbete och god kännedom om livsmedelshantering och köksekonomi.
Det är meriterande om du tidigare tjänstgjort till sjöss, och innehar behörigheter som krävs vid ombordtjänstgöring.
Vi söker Dig som ser vad som ska göras i köket och som hjälper till där det behövs. Du är energisk och kan jobba bra både grupp och enskilt och i högt tempo.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och Du är noggrann samt uppmärksam.
Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!
TT-Line är det ledande färjerederiet i södra Östersjön och våra toppmoderna färjor trafikerar lederna mellan Tyskland, Polen, Litauen och Sverige. TT-Line transporterar över 900 000 passagerare och mer än 500 000 fraktenheter årligen på sina fyra linjer, vilket gör företaget till marknadsledare i trafiken i södra Sverige. TT-Line har för närvarande cirka 700 anställda ombord och på sina kontor i Travemünde, Trelleborg, Świnoujście/Stettin, Rostock och Klaipeda.
Cooks for seasonal and temporary positions
For our Swedish-manned ships, we need cooks and cold side dishes for seasonal and temporary employment!
The tasks are distributed within the team and include work with staff food, preparation and preparation of hot and cold dishes for our concept on board and orders.
You are one of our outward faces and you like to provide good service. We are looking for you who can imagine you working both short and slightly longer periods with us! Regular staff work two weeks on board and are free for two, etc. During high seasons and in temporary positions, there may be other schedules. During your periods of service, you live on board. Qualifications All positions require cook training and / or restaurant school. You like to have 3-5 years of experience in cooking or cold side work and good knowledge of food handling and kitchen finances. It is an advantage if you have previously served at sea, and hold the qualifications required for on-board service.
We are looking for you who see what needs to be done in the kitchen and who help where needed. You are energetic and can work well both in groups and individually and at a high pace. You are easy to work with and communicate and you are thorough and attentive.
Have you: Basic Safety. Crowd management, Maritime protection, Health certificate - then you can start working immediately!
TT-Line is the leading ferry company in the southern Baltic Sea and our state-of-the-art ferries operate the routes between Germany, Poland, Lithuania and Sweden. TT-Line transports over 900,000 passengers and more than 500,000 freight units annually on its four lines, which makes the company the market leader in traffic in southern Sweden. TT-Line currently has around 700 employees on board and at its offices in Travemünde, Trelleborg, Świnoujście / Stettin, Rostock and Klaipeda.