OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tycker du att maten är något av det viktigaste och roligaste som finns?
I så fall kan en plats i köket på Solbacka Särskilda boende vara något för dig.
En dag i köket på Solbacka i Föllinge
Här produceras ca 35 dagsportioner till Solbacka Särskilda boende samt ca 15 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.
I köket kommer du att ingå i ett team med 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 2 kockbiträden.
Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.
Din kompetens
3-åriga gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.
Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Körkort är meriterande, liksom datorvana. Vi tänker att du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att samarbeta med andra.
Övrig information
2 tillsvidareanställningar, en 80% tjänst och en 50% tjänst.
Sista ansökningsdag: 21 mars.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med din ansökan.
Tillsättning sker snarast eller efter överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.