OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sanda Utbildningscentrum
Vill du bli vår nya förstekock i vår skolrestaurang och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka vars mål är att erbjuda en hög service och god kvalitet.
Hos oss får du bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.
Välkommen till oss
Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av tre olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Engagemang, Glädje, Professionalitet, Trygghet och Utmaning.
Skolans produktionskök består av nio medarbetare som dagligen tillagar och serverar skolans elever och personal.
Sanda Utbildningscentrums måltidsverksamhet genomsyras av god kvalitet, matglädje, hållbarhetstänk kring miljön och ett servicetänk.
Vad innebär arbetet?
Som kock/förstekock på Sanda Utbildningscentrum kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. Du kommer också att vara delaktig i skolans café. Arbetet innebär även egenkontroll och utförande av andra arbetsuppgifter i storköket som till exempel salladsberedning, disk, städ och servering.
Vem söker vi?
Vi söker dig som vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra elever.
Du ska vara en god ambassadör för köket samtidigt som du vill involvera eleverna i måltiderna.
Du har kockutbildning med lång erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Det är meriterande om du har utbildning inom specialkost och är väl insatt i livsmedelslagstiftningen. Datorvana krävs då näringsvärdesberäkning, beställning och ekonomisk redovisning sker via datorn, vi använder kostprogrammet Matilda från Food IT. Du ska ha ett genuint intresse för matlagning och en vilja att utveckla nyheter och metoder i köket. Du sätter eleverna i centrum och har en ekonomisk medvetenhet samt kvalitetsmedvetenhet.
Du är:
- Självständig och initiativtagande
- Lyhörd och har en god kommunikationsförmåga
- Flexibel och kreativ
- Serviceinriktad och kvalitetsmedveten
- Samarbetsvillig och positiv
- Noggrann och ansvarstagande
Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Vid frågor kontakta: Fatima Abbas, kökschef - 036-105736, fatima.abbas@jonkoping.se
Fackliga Representanter: Magnus Lantz - Magnus.lantz@jonkoping.se
Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.