OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I oktober flyttade vi till vårt nya toppmoderna lagerhus med helt nya förutsättningar att kunna fortsätta växa och utveckla vår verksamhet. Nu söker vi en kock som vill vara med och vidareutveckla husets hjärta, vår fantastiska restaurang.
Vi erbjuder dig en möjlighet att komma in i en härlig atmosfär med mandat att lägga upp ditt eget arbete tillsammans med kökspersonalen. Här får du arbeta med råvaror av högsta kvalitet, samtidigt som du arbetar cirkulärt och miljömedvetet med att minska matsvinn från vårt lager.
Vad kommer du att göra?
Som kock och gruppchef kommer du att leda en personalstyrka med 2 medarbetare i att säkerställa en högklassig matupplevelse i Martin & Serveras lunchrestaurang.
Du har tusentals råvaror till ditt förfogande när du planerar din meny, råvaror direkt från vårt eget lager. I dialog med medarbetare på lagret säkerställer du löpande att vi anpassar vår meny så att vi tar tillvara på så mycket som möjligt av de råvaror som annars hade blivit svinn. På så sätt säkerställer du att vår restaurang blir en betydande del i att bidra till en lite bättre värld där vi värnar om råvarorna och vår miljö.
Vad söker vi hos dig?
• Du är driven, med en passion för hållbart producerade råvaror och näringsriktig mat för välmående.
• Du vill samarbeta med kvalitetsansvariga på vårt lager och utgår i huvudsak ifrån de råvaror som finns att ta tillvara på när du planerar din meny.
• Du är självständig och trygg i din matlagning.
• Du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet från att jobba i restaurangkök.
• Du är lösningsorienterad och flexibel.
Din arbetsplats
Vi är ca 470 medarbetare på lagret i Norrköping. Varje dag så besöker ca 120-150 medarbetare vår lunchrestaurang för att äta bra mat lagad med omsorg. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp bestående av 3 personer där du är gruppchef, och du rapporterar till planeringschefen. På Martin & Servera får du ta del av uppskattade personalförmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag som kan användas till tex träningskort eller massage, en uppskattad frukost/lunchsubvention samt tillgång till gym.
För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.
Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.
Vi använder oss av arbetspsykologiska test i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar och förutfattade meningar.
Varmt välkommen med din ansökan!
• Anställning: Tillsvidare, Heltid
• Arbetstider: 06:30-15:30
• Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
• Adress: Martin & Servera Logistik AB, Ströbogatan 28, 616 34 Åby
• Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Planeringschef Robin Bodin, 011-20 29 91. För frågor om urvalsprocessen kontakta HR-partner Isabelle Collin, 0704-03 27 72
• Facklig företrädare: Roger Lönn, roger.lonn@martinservera.se, 076-119 98 35
• Sista ansökningsdag: 2022-03-09
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.
Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.