OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.
Västerbottens folkhögskola är ett samarbete mellan Vindelns och Storumans folkhögskolor och vi är en del av Region Västerbotten. Vi finns på sju orter; Storuman, Tärnaby, Örnsköldsvik, Åsele, Lycksele, Vindeln och Umeå. Vår vision är att vara Sveriges mest välkomnande folkhögskola och för att nå dit arbetar vi aktivt med hörnstenarna tillit, inkludering, delaktighet och tillgänglighet.
Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Vi ger människor möjlighet att påverka, forma och utveckla sina liv och hitta balansen mellan att vara någon och något. Vi står upp för demokrati och vi tror på tillit och samexistens.
Folkhögskolan innefattar många olika kompetenser och har en helhetssyn på människan. Vi arbetar aktivt med personlig utveckling och mental träning.
Nu söker vi en kock som även kan handleda våra deltagare i sin kockutbildning vid Vindelns Folkhögskola.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss är du en del av vårt serviceteam. Det är viktigt att du är nyfiken på människor och har förmåga att alltid ge ett gott bemötande, att du kan skapa goda relationer och att du ständigt vill utvecklas och lära dig nya saker.
Du är ansvarig för bland annat att laga frukost, lunch, middag och att tillreda salladsbuffé till våra studerande och övriga gäster samt diskar och städar dagligen i vårt kök. Du står ibland även i kassan i matsalen.
I rollen ansvarar du för att säkerställa hög kvalitet på mat och service både för våra studerande och övriga gäster. Vi har ett KRAV-certifierat kök som vi är stolta över.
Vår kockutbildning lagar mat några dagar under veckan, och du handleder våra deltagare tillsammans med läraren.
Du vill jobba aktivt med att bygga relationer med våra deltagare genom att anordna aktiviteter som är kopplat till kök.
KVALIFIKATIONER
För det här jobbet behöver du vara utbildad kock och ha yrkesvana.
Du älskar att laga mat och har känsla för detaljer och service. Du ser till deltagarens bästa, är kreativ, lösningsfokuserad, flexibel, positiv, driven och du vill vara inspirerande. Du har ett gott självledarskap och en vilja att ständigt utveckla och förbättra, och du delar våra grundläggande värderingar.
Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för hälsosam matlagning och hållbarhetsfrågor eftersom folkhögskolans verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle och en god hälsa.
ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.