OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Birger Jarl är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet har 271 hotellrum och sviter, restaurang och lobbybar samt en konferensvåning med kapacitet för totalt 550 personer. Hotellet vänder sig till såväl affärs- som fritidsresenärer och har en stor andel internationella gäster.
Hotel Tegnérlunden med 102 rum, också beläget i centrala Stockholm, är ett trestjärnigt rum- & frukosthotell. I hotellfastigheten ligger även 1-stjärniga kabinrumsprodukten Hotel Micro med 33 rum.
Vår vision är enkel, vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska känna samma sak –”Här vill jag bo, här vill jag jobba!”
Köksmästare Pontus Wellén & c/o behöver utökar sitt köksteam ytterligare med en självgående kock/kallskänka
Tulegatan 8 by Hotel Birger Jarl fungerar som ett vardagsrum där våra gäster kan fylla på med energi över en generös frukostbuffé, träffa affärsbekanta över en lunch eller äta middag i lugn och ro efter en intensiv dag. I vårt kök dominerar svenska råvaror och på menyn finns rätter av svenska och nordiska smaker tillagade med en twist. Enkelt, väl lagat och gott!
Vi står inför en spännande utvecklingsresa med att sätta Tulegatan 8 by Hotel Birger Jarl (och vår konferens) på kartan och söker dig som vill vara med med på resan. Vi söker dig med förkärlek för det kalla..
Du…
är självgående, glad och utåtriktad med en hög ansvarskänsla. Du sprider positiv energi runt dig och gillar att dela erfarenheter och kunskaper med andra. Mat är givetvis din stora passion!
• har minst 3 års erfarenhet och/eller relevant utbildning
• tycker om att vara kreativ, vi ser gärna gärna att du gillar att baka och göra desserter
• gillar alla delar av yrket men med en liten förkärlek till de kalla rätterna
• är kvalitetsmedveten, stresstålig och jobbar bra i team
• kommunicerar obehindrat i tal på svenska eller engelska
Vi…
Erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö, schysta anställningsvillkor och trevliga kollegor
• söker 1 personer på heltid
• rullande schema . Varierande arbetstider (inte enbart kvällar)
• erbjuder en möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
• kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
I tillägg till ovanstående omfattas samtlig personal av ett årligt vinstdelningsprogram
Ansök idag!
Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta vår Köksmästare Pontus Wellén eller Hotellchef Ingela Engqvist.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Receptionschef Ashkan Aram
08-674 18 28
Köksmästare Charlie Sollergård
08-674 18 02
Service Team manager Ashkan Aram
08-674 18 28
Service Team Manager Lisa Schröder
08-674 18 00
Lina Andersson