Kock/Kallskänk

Arbetsbeskrivning

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2014 hade Gröna Lund ca 1400 anställda under säsong och besöktes av drygt 1,3 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.


 

På Gröna Lund har vi flera olika restauranger och som Kock/Kallskänk arbetar du på någon av dessa.

Krejsy’s är vårt grillmecka med sydamerikanskt tema. Hit kommer hungriga familjer och 5-kampare på jakt efter bra kött och tillbehör med många smaker som serveras på en stor, härlig buffé. Här finns möjlighet att vara den sociala kocken och prata med gäster.

På Kaskad serverar vi snabba, enkla maträtter med italiensk-amerikansk touch. Det är brickservering och öppet kök med många möjligheter till gästkontakt. Här väger krut, energi och lyhördhet tyngre än erfarenhet.

När vi kliver in på Kryddhyllan serveras det à la carte med smaker från hela världen. Vi jobbar med råvaror av bra kvalitet och förvandlar dem till spännande rätter med enkla smaker med en Kryddhyllan-twist. Köket är fräscht och lättjobbat.

I Tyrols bakficka serverar vi under säsong en meny inspirerad av Tyrolen med ”lokala” favoriter som wienerschnitzel och surkål. Utomhus i parken har vi Biergarten där vi serverar dryck och rätter till tonerna av ett tivoli. Gillar du omväxling och högt tempo gillar du också att jobba här. På köpet får du lära dig de flesta typer av verksamheter man kan ha i ett kök, där maten alltid i är vällagad från grunden.

Till rollen som kock/kallskänk söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Ansök helst via www.magisksommar.se. Det går även bra att maila din ansökan till rekrytering@parksandresorts.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund
  • 39 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 22 juni 2015

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010