Kock/kallskänk till Hotel Skansen, Öland

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en frukost/kallskänks kock, med flerårig vana från det nordiska köket.
Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet och att du kan jobba heltid.

Som person måste du vara stresstålig och kunna jobba i team.
Köket på Hotel Skansen är öppet dagligen 11-21 året runt. Samt 11-22 under högtryck som tex under sommarmånaderna och kring jul med alla julbord etc.

Arbetstiderna är i första hand 6-14, 5 dagar i veckan
Hotel Skansen serverar frukost, lunch samt a la carte varje dag.
Vi har ca 500sittplatser i de olika matsalarna, samt ca 200 sittplatser på våra uteserveringar. Vi har även påskbuffér samt julbord osv.


Välkommen in med din ansökan.

Vår vision:
"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande?

Kontaktpersoner på detta företaget

Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Skansen Färjestaden
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Start maj och arbete till sista september med chans till förlängning.
  • Publicerat: 16 april 2014

Besöksadress

Tingshusgatan 1
None

Postadress

None
Färjestaden, 38631

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010