Kock/Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock/kallskänka till Cafe Kattegatt på Landvetter flygplats. Du kommer att arbeta i varmkök och med sedvanliga kallskänksuppgifter såsom smörgåsberedning och bakning. Som kock lagar du även all mat som serveras i Absolut bar. Du som söker är glad och gillar att arbeta självständigt i högt tempo. Du ser det som en utmaning att göra "det lilla extra" på såväl smörgåsar, bakverk och maten för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. Du skall ha en relevant utbildning och/eller erfarenhet från såväl kall- som varm kök och du besitter kunskap om god livsmedelshygien. Tjänsten är heltid och arbetstiden är oregelbunden med tidiga morgnar och sena kvällar samt arbete varannan helg. SSP driver restauranger och butiker i 28 länder. I Sverige är vi 750 medarbetare som serverar 30 miljoner gäster per år. Verksamheten bedrivs på platser med mycket folk i rörelse som stationer, flygplatser och arenor. Våra varumärken är egna eller franchisade. Vi ägs av EQT. Se www.ssp.se.

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010