OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Scandic Star Sollentuna - Möjligheternas hus!Vi har möjlighet att låta upp till 500 personer äta, konferera och sova under samma tak.För mer information om vårt hotell se www.scandic- hotels.se/starsollentuna Vi söker en duktig kock/kallskänka med högt ställda ambitioner till vårt köksteam!Du som söker bör ha restaurangutbildning samt minst 4 års dokumenterad yrkesvana.Vana från a la carte, festvånings- och konferensverksamhet önskvärt.Ditt arbete ska präglas av kvalitetstänkande och god organisationsförmåga.Vi värdesätter ett glatt humör, tillika god samarbetsförmåga.Tjänsten är en kombinationstjänst där dina arbetsuppgifter kommer att omfatta såväl varm- som kallköket.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johanna Sandström
Malin Bergström
+46 721802162