OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kort beskrivning av företaget:
Sodexo AB är ett av Sveriges ledande service management företag med över 8000 medarbetare.Sodexo erbjuder sina kunder inom företag och offentlig sektor effektiva servicetjänster inom bland annat vending, städning, måltider, fastighetsservice,kontor ochkonderern och evenemang.
INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
---------------------------
Arbetsplats: Kock/ kallskänka sökes till KS-Restaurangen vid Karolinska sjukhuset i Solna.Verksamheten består idag av en lunchrestaurang som serverar ca 600 portioner per dag och ett caf som serverar ca 200 portioner dagligen.Restaurangen kommer under hösten att genomgå en omfattande renovering där ett nytt mattorg kommer att byggas samt en konferensdel/ lounge för framtidens möten.Med din kreativa känsla för mat kommer du att få möjlighet att vara delaktig i att utveckla ett attraktivt måltidskoncept. Restaurangen har även en omfattande cateringverksamhet som har stor utvecklingspotential.Målet för KS-restaurangen är att kunna erbjuda hög och kvalitativ service och mat till våra gäster.Som kock/ kallskänka krävs naturligtvis stor kunskap om mat och kvalité och sinne för smak, utseende och trender.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta både varm- och kallkök.Du kommer även att möta kund då du under öppettid arbetar ute i restaurangen och servar våra gäster.
Beskrivning av kvalifikationer:
3 års restaurangskola el liknande utbildning
5 års dokumenterad praktiskt arbete som kock
Behärska svenska i tal och krift
Yrkeserfarenhet
Erfarenhet från olika kök
Erfarenhet av cateringverksamhet, konferens och a la carte
Flerårig erfarenhet av arbete i storproduktionskök
Kalkylering
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
-------------------
Tillträde: omgående
Tidsbegränsad: 24/9
Övriga villkor:
Tillsvidareanställning.20 tim/vecka
ANSÖKAN
-------
Senast: 24/9
AG referens: 11057
KONTAKTPERSONER
---------------
Funktion: Platschef
Namn: Anette Arwenhed
E-post: Telefon: