KOCK/KALLSKÄNKA

Arbetsbeskrivning

Frimans Café & Bistro serverar fantastiska bakverk, kaffe/te, frukost, lunch- och bistromat, vin, öl, bubbliga drycker och cocktails i en skön, njutbar och familjär stämning. Vår filosofi är att människor ska kunna träffas och trivas tillsammans över en fika, en hälsosam lunch eller en god bistrotallrik med dryck.
Hos oss är det enkelt att beställa take-away eller en tårta från vårt stora utbud via vår hemsida.
Vi finns i centrala Jönköping, vid kanten av hamnkanalen. Inomhus njuter man av den pampiga takhöjden och på vår uteservering lyser solen länge på dig som gäst. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan. Frimans Café & Bistro är nytt och slår upp portarna i augusti 2020.

Vi söker nu erfaren
KOCK / KALLSKÄNK
OM DIG
Du är en kreativ kock eller kallskänk som har flera års tidigare erfarenhet av att laga mat i restaurang eller bistro. Du har erfarenhet av att tillverka enklare bakverk. Din kreativitet och passion för matlagning samt förmåga att utveckla magiskt goda maträtter är stor. Du är van att kombinera smaker och att presentera mat på ett tilltalande sätt. Du har kunskaper om råvaror, hygien och hur maten behandlas på rätt sätt. Du har kunskaper om ingredienserna i maten och har ett professionellt sätt att beskriva det för serveringspersonal och kunder. Du arbetar både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Du har en lyhördhet inför kundernas behov och är flexibel att rycka in där det behövs. Hos oss kan du förvänta dig att arbetet är intensivt under vissa perioder och ibland får man göra flera saker samtidigt - vi har alla inställningen att vi går in och stöttar där det behövs. Arbetsmoral och initiativtagande sätter du högt. Med din stolthet, engagemang, glädje och samarbetsvilja medverkar du till vår trivsamma arbetsplats!
Passar beskrivningen in på dig - då kommer du att trivas hos oss!

OM ROLLEN
Arbetsuppgifterna:
. Delta i att ta fram och utveckla vår meny
. Bereda och tillreda kalla och varma rätter, bistromat, sallader, smörgåsar
. Baka enklare bakverk
. Planera och förbereda det som ska tillagas eller bakas
. Vara delaktig i beräkning av åtgång på råvaror och beställa dem
. Delta i skötsel och städning av köks- och lagerutrymmen
. Vid behov arbeta i servering och café
. Handleda och introducera ny personal i kök och café
. Köra bil för att hämta varor
Ansvaret:
. Säkerställa utmärkt bistromat
. Ha noggrann och tydlig struktur, planering samt hålla ordning och reda
. Ha fokus på ökad försäljning genom att samarbeta med kunder och arbetskamrater samt att hålla koll på aktuella mat- och baktrender
. Ge utmärkt service så att kunden alltid blir nöjd
. Ha förmåga att hantera motgångar och klagomål
. Säkerställa att vi uppnår krav för hygien och hantering av våra råvaror och produkter
. Använda de aktuella instruktioner och verktyg som anges
. Ansvara för gott samarbete med arbetskamrater

ÖVRIGT
Tjänsten är heltid och tillsvidare med start 6 mån provanställning.
Arbetstider enligt schema, vardag, helg och kvällar ingår.
Du har en utbildning inom livsmedel/restaurang.
Körkort är ett krav.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Arom i Jönköping AB JÖNKÖPING
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 juni 2020
  • Ansök senast: 5 juli 2020

Postadress

Hoppets Torg 5
JÖNKÖPING, 55321

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024