OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Proviant NLH – Näringslivets Hus
I september öppnade Agendarum/Proviant ny restaurang på Näringslivets Hus på Storgatan 19 i centrala Stockholm. Här ska vi på bästa sätt och med Proviants unika arv i ryggen ta hand om våra gäster och servera lunch, leverera catering till hyresgästerna i huset, driva café och ta hand om event och middagsaktiviteter. Till uppdraget söker vi nu kallskänka/kock.
Våra verksamhetsområden på Näringslivets Hus
Lunchservering (ca 200 luncher/dag)
Lunchbeställningar
Middagsbeställningar, à la carte, representation
Caféverksamhet
Intern catering
Representationsvåning
Vi söker frukostansvarig kallskänka/kock. Arbetsuppgifter omfattar bland annat:
Frukost
Göra smörgåsar
Baka av bullar
Lunchförberedelser
Lunchsallader
Poke-bowls
Salladsbuffé till lunch
Förbereda färdiga lunchtallrikar
Dagligen ställa i ordning cafémonter med bakverk, smörgåsar, bullar, sallader mm
Arbetstider:
Måndag - fredag 05.30 – 14.00 eller liknande.
Din bakgrund / egenskaper
Gillar att jobba självständigt men som en del av ett större team
Öga för uppläggning och detaljer
Morgonpigg
Stresstålig
Något eller några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Vi erbjuder
En ny hungrig organisation och ett mycket spännande projekt där vi brinner för en hållbar utveckling där vi bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Våra ambitioner är att vara en av branschens bästa arbetsgivare, och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. Din fysiska arbetsplats är fantastiskt.
Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.
Anställning är på heltid med tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!