KockKallskänka

Arbetsbeskrivning

Vi behöver utöka vår team i köket med en kock/kallskänka

Vi behöver förstärkning i vårat kök av en självgående kock som kan hjälpa oss över höst/vinterperioden

Arbetsuppgifter :
Tjänsten innefattar att man behärskar både det varma och det kalla köket, buffé, ála carte, specialkost, desserter, insatt i egenkontrollen och alla andra förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök.

Vårat arbetsschema omfattar både dagtid,kvällstid samt helgarbete
Det finns stora möjligheter för rätt person att det leder till tillsvidareanställning efter att semesterperioden är avslutat.

Kvalifikationer :
Har du minst 3års yrkeserfarenhet samt relevant utbildning och känner att detta kan passa dig så tveka inte att höra av dig.

Hotellets restaurangverksamhet består av en förstklassig festvåning samt små och stora konferensarrangemang. A la carte verksamheten sker i The Bishop´s Arms, totalt omsättning för restaurangverksamheten ca 30 miljoner kr/år.

Din ansökan med CV skickar du till Food & Beverage monica.t.lindqvist@elite.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Food o Beverage Monica Thuden Lindqvist
054 293000
Kökschef Tobias Engh
054293050

Sammanfattning

Besöksadress

Kungsgatan 22
Karlstad

Postadress

Box 317
Karlstad, 65108

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010