OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av vårt köksteam på Margretetorp Gästgifvaregård? Har du treårig restaurangutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet som kock eller kallskänka - då kan detta vara något för dig!
Margretetorps kök strävar efter att ta tillvara på traditionell skånsk matlagning presenterat på ett klassiskt men ändå nyskapande sätt.
A la carte
Smörgåsbord
Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar traditionell svensk mat med förstklassiga råvaror. Här serveras mat från 1 person till flera 100 mellan varven. Men oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. Du ska ha relevant utbildning och gärna arbetat ett par år inom detta yrke.
Driven, flexibel, tycker om att jobba i team samt självständigt. Du har lätt för att samarbeta samt inge förtroende när du säljer in dina idéer. Du är mycket serviceinriktad och social. Hälsa och omsorg om miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att du även skall ha intresse och förståelse för en hållbar livsstil. Du kan och vill ta egna beslut samt att du motiveras av ett högt tempo.
Margretetorp Gästgifvaregård är ett av Sveriges äldsta gästgiverier med anor från 1300-talet.
Verksamheten innefattar hotell med 116 bäddar, restaurang med 240 sittplatser, festvåning med 120 sittplatser, cocktailbar.
A la catre
Smörgåsbord
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Nirmal Csaszar
0431-454450
Kökschef Chris Nilsson
0431-454847
Hovmästare Niklas Olsson
0431-454450
Rekryteringskonsult Anette Andersson
0708952566
Kökschef Chris Nilsson
0431-454847
VD Nirmal Csaszar
Kökschef Chris Nilsson
0431454847
Receptionschef Martina Smith
0431-454450