Kock/Kallskänka i naturskön restaurangmiljö

Kock/Kallskänka i naturskön restaurangmiljö

Arbetsbeskrivning

Kock/kallskänka med årstiderna som inspiration, deltid/heltid
Drömmer du om att arbeta i en naturskön restaurangmiljö där du ingår i ett mindre team? Du har hjärta för att skapa en meny med råvaror som följer årstiderna. För dig är det viktigt att verka för och vara en del av en atmosfär med varmt kundbemötande och god laganda. Nu söker vi en kock/kallskänka som vill vara med på resan och ingå i Billbäcks restaurang under säsong 2023!
Billbäcks Restaurang
Inbäddad i en av Östergötlands vackraste trädgårdar finner du Billbäcks trädgårdsbutik och restaurang. Hit vallfärdar kunder från hela Sverige för att botanisera bland ett stort urval av trädgårdsväxter, inspireras och njuta av god mat i det gröna. Dagligen serveras frukost, lunch och fika. Restaurangens signum är närodlat och vi odlar själva grönsaker och frukt som vävs in i menyn tillsammans med råvaror från andra producenter.
Billbäcks är ett familjeföretag som grundades 1959 och drivs idag av andra och tredje generationen. För oss är kvalitet och kunskap ledorden som genomsyrar det vi gör och förmedlar. Till oss återkommer kunder för god mat i naturskön miljö och ett varmt personligt bemötande.
Din roll som kock/kallskänka
Som kock/kallskänka hos Billbäcks är du en matinspiratör med hjärta för att tillaga mat där säsongens primörer på ett inspirerande och lekfullt sätt står i fokus på tallriken. Utöver matlagning ansvarar du för att baka fikabröd och tillreda smörgåsar. För dig är det viktigt att ingå i ett sammanvävt team som drivs av att leverera god mat, bästa service samtidigt som ni i laget verkar för att ha kul tillsammans längs vägen!
Menyexempel från förra året
Östgötaporchetta - Salsa verde, krispig sommarsallad med Billbäcksvinbär och rostad potatis
Bondbönshummus - Rostade svenska grönsaker, dill, puffade linser och pita
Tomatrisotto på nakenhavre - Bakade svenska tomater, mozzarella, dragoninlagd fänkål och parmesan

Din bakgrundsprofil
Du som söker har goda kunskaper inom restaurang med minst 2 års erfarenhet som kock/kallskänka. Du har ett intresse och kunskap att skapa menyer med säsongsråvaror i fokus. Restaurangen är välbesökt i perioder och därför är det viktigt att du är stresstålig och lösningsorienterad samtidigt som du är drivande i den dagliga driften även när det är ett lägre besöksantal.
Omfattning
Detta är en heltids- eller deltidstjänst (50-70%) förlagd under dagtid. Söker du heltidstjänsten ser vi att du är behjälplig i serveringen vid behov. Då verksamheten är öppen sju dagar i veckan är du tillgänglig helg och helgdagar. Tjänsten löper från mars till augusti.
Krav
Utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet som kock/kallskänka.
Lön och tillträde
Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Ansökan
Sista ansökningsdag 15 april. Skicka gärna din ansökan före sista ansökningsdagen då vi har för ambition att tillsätta tjänsterna snarast möjligt.
Skicka CV med personligt brev till villaflora@billbacks.se. Var noggrann med att märka din ansökan med vilken tjänst och omfattning du söker. Då vi har flera tjänster utlysta och många sökande kontaktar vi endast kandidater som går vidare till intervju. Vi tackar för din ansökan och visat intresse!

Kontaktpersoner på detta företaget

Caféansvarig Emelie Billbäck
0763406877
Caféansvarig Emelie Billbäck

Caféansvarig Emelie Billbäck
011-368877
Personalansvarig Emelie Billbäck
0763406877
Caféansvarig Emelie Billbäck
0763406877

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Billbäcks Plantskola Svärtinge
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 mars 2023
  • Ansök senast: 15 april 2023

Besöksadress

Bonäsvägen 16-18
None

Postadress

Bonäsvägen 16-18
Svärtinge, 60560

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024