OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nordiska folkhögskolan är belägen i Kungälv, 2 mil norr om Göteborg. Här arbetar ca 40 personer och skolan har ca 200 folkhögskoledeltagare. På skolans internat bor ca 70 elever. Vi har en nordisk profil med deltagare, gäster och personal från hela Norden.
Förutom skolverksamheten driver vi ett B&B och har konferensverksamhet, året om. I matsalen serveras alla måltider måndag till fredag.
På helger serveras frukost till deltagare och B&B-gäster. Lunch och middagar i anslutning till bokade konferenser och kurser.
I Nordiskas kök jobbar andra kockar, köksbiträden och praktikanter.
Om dig:
Du är självklart serviceinriktad, stresstålig och punktlig. Du har god erfarenhet av att jobba inom restaurangkök. Du har stor kunskap om grön mat och relevanta kunskaper inom måltids- och portionsplanering, köksekonomi med mera.
Att du flexibel, snabb och att du kan hålla ”många bollar i luften” är ett måste i ett kombinerat folkhögskolekök- och konferenskök.
Matsalen på en folkhögskola är skolans hjärta och en särskilt mötesplats för alla på skolan, deltagare, gäster och personal. Du är social och serviceinriktat och bemöter skolans gäster vänligt och professionellt. Du är en bra teamspelare som samarbetar väl med dina kollegor och andra anställda. Ibland måste du också kunna ha hand om förstaansvaret i köket. Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en välkomnande stämning matsalen.
Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som är utbildad kock/kallskänka till Nordiska folkhögskolans restaurang. Du kommer att arbeta med luncher och middagar.
I arbetsuppgifterna ingår tillagning av lunch, kvällsmat samt konferensmåltider, men också temabufféer och fester. Du skall kunna laga vegetarisk, vegansk och husmanskost med målet att hålla en hög nivå oavsett du gör.
Bakning, desserter, smörgåsar och salladsbuffé ingår i arbetet. Förberedelse, genomförande och efterarbete av måltider ingår.
Tjänsten är i dagsläget på 60 - 80%. Arbetstiderna styrs av verksamhetens behov och innefattar dagtid, kväll och helg - sena kvällar är sällsynt, oftast senast 19.00 eller 20.00.
Kvalifikationer/erfarenhet:
Du har jobbat minimum 60 % som kock nyligen och har en bra utbildning och erfarenhet av yrket. Du har ett stort intresse för bra mat, lagad från grunden. Goda kunskaper inom vegetarisk/vegansk matlagning är ett måste. Goda och aktuella kunskaper inom allergener och specialkoster samt god kunskap i livsmedelshygien krävs också.
Kontaktpersoner på detta företaget
bitr. rektor Anne-Marie Ternstedt
0303-206234
0708-747376
bitr. rektor Anne-Marie Ternstedt
0303-206234
0708-747376
kökschef Berit Krantz
0303-206215
kökschef Berit Krantz
0303-206215
rektor Hans-Åke Höber
0303-20 62 04
kamrer Gilbert Ohlson
0303-20 62 03
bitr. rektor Karin Langeland
0303-206200
bitr. rektor Hans-Åke Höber
0303-206200
Serviceledare Gunilla Knapelid
0733-465687