OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Verksamhetsbeskrivning:
Luma Restaurang och konferens är en oas för möten och mat i Hammarby sjöstad.
Nu söker vi en kreativ och kunnig Kock/Kallskänka med vana från det varma och kalla köket.
Vår ambition är att fotsätta att skapa Hammarby sjöstads bästa restaurang och mötesplats.
Vi lagar mat från grunden och efter säsong, med basen i det svenska moderna köket.
Restaurang Luma har ca 240 sittplatster i restaurangen samt en lounge/café med ca 70 sittplatser med kapacitet för totalt ca 500 lunch.
Profil?????:
Vi söker dig som älskar mat och naturligt sätter gästen i centrum.
Då vi anser att det utvecklar och leder restaurangen framåt genom deltagande i matinriktade tävlingar ser vi gärna att du har viljan att inspirera och utveckla denna del av restaurangen.
I arbetsuppgifterna ingår att vara en nyckelperson i vårt kök och tillsammans med vår kökschef utveckla vårt kalla och varma, du är en stor del av kökets kreativa utveckling och arbetar och utvecklar vårt utbud. Vi ser som självklart att du är kreativ och gillar att hitta på nya saker samtidigt som du är noggrann och van att arbeta med kalkylering av dina produkter. Egenkontroller, kalkyler, löpande inventering samt kontroll av leveranser/leverantörer är en självklar del av ditt arbete.
Utbildning/erfarenhet:
Du bör ha dokumenterad arbetslivserfarenhet som Kock/Kallskänka.
God kunskap och utbildning inom kalkylering och Haccp-egenkontroll.
Eftersom vi vill verka för en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande.
Kontaktperson:
Kristian Eriksson, 08-5788 3101
Din ansökan vill vi ha senast den 20 januari 2014.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,