OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inledning
Som säsongskock på sommaren i Restaurang Sjökanten arbetar vi tajt tillsammans i ett
härligt team på ca 6 kockar.
Köket är ganska litet och vi producerar upp till 600
mat om dagen till både gäster som sitter i restaurangen och för avhämtning.
Menyn är stor och vi är sedan 2020 anslutna till Lokal meny som innebär att vi skall
fokusera på mer hållbart som tex mer närproducerade råvaror.
Under våren arbetar du framförallt helger och under högsommaren varierar arbetstiderna alla dagar i veckan med ca 25-40 timmar i veckan.
Egenskaper och erfarenheter som kock
- Passion och nyfikenhet för mat samt god känsla för smak och upplägg.
- Organiserad och klarar av stress och logistik i högt tempo
- Utbildad och/eller praktisk erfarenhet som kock/kallskänka
- Godkänd i kursen ansvarsfull alkoholhantering är meriterande
- Ansvarsfull och Engagerad
- Höga krav på ordning, rent och snyggt
- Arbetar lika bra självständigt som i team.
- Svenska i tal och skrift
Arbetsuppgifter Kock/Kallskänka
- Tillaga minnesvärda matupplevelser
- Påläst inom alla rätter som serveras för aktuella tiden.
- Delaktig i att ta fram nya maträtter & specialmenyer vid behov
- Ta emot leveranser och se till att alla varor blir avprickade
- Förberedning och tillagning av både varm- och kall kök
- Följa och arbeta efter lagar och regler som gäller inom kök så som HACCP mm
- Diska vid behov, både restaurang och köksdisk
- Tillse ordning, renlighet i kökets alla utrymmen (kylar, frysar, förråd, kök mm)