OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang 61:an och Café Bakery är en lunchrestaurang och ett café med lösviktssallad, pajer och övrigt som hör ett café till. Vi ligger i Huddinge sjukhus och serverar i dagsläget ca 600 lunch/dag plus catering.
Då vi är inne i en expansiv fas söker vi nu en driven kock som för stärka upp vårt team ytterligare.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Matlagning
• Salladbuffé
• Egenkontroll
• Delaktig i menyskrivande
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
Personliga egenskaper:
• Stort matintresse
• God samarbetsförmåga
• Flexibel
• Positiv
• Kreativ
• Ekonomisk
• Serviceminded
Tjänsten är heltid, dagtid vardagar, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du några frågor angående tjänsten, kontakta Leif Sjögren, Restaurangchef. leif.sjogren@sodexo.com 08-57883629
Sista ansökningsdag 2017-07-31.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,