KOCK/KALLSKÄNKA - SOMMARSÄSONG

Arbetsbeskrivning

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.



Vann Spa Hotell Konferens ingår, tillsammans med systerhotellet Smögens Hafvsbad på Smögen, i Meholmen Hotell AB.



Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för att solvent ägande och en sund personalpolitik.



Är du en av våra nya stjärnor?

Vi söker kockar/kallskänka till vårt kök: Passionerade och professionella människor med gästservice i ryggen som har ett brinnande matintresse.

Du är stresstålig, samarbetar väl med dina kollegor och strävar efter att utveckla och upprätthålla kvaliteten på varje gästs upplevelse. Du har nära till skratt och glädje, är hängiven och genuint intresserad av matlagning.

Vår filosofi är att jobba med mat tillagad från grunden som är säsongsanpassad och närproducerad mat. Fisk fångad ur säkra bestånd, rena smaker, goda drycker och högsta service. Vi kan erbjuda dig en energifylld och händelserik arbetsplats. Våra ambitioner är höga och målsättningen är att varje gäst skall få en upplevelse i världsklass.

Arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som gillar att jobba i ett omväxlande och roligt jobb som ofta har ett högt tempo. Du är prestigelös, har hög flexibilitet, självständig, strukturerad, driven och klarar av att ha många bollar i luften. Du gillar att jobba i team, du tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet sker på dagtid, kvällstid och helger.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gått en kockutbildning och har minst tre års erfarenhet. Det är meriterande att ha dokumenterad erfarenhet inom à la carte restaurang. Vi lägger även stor vikt på personliga egenskaper.

Villkor

Deltid/Heltid

Vårt kök handlar om ett förhållningssätt till råvaror, smaker och måltiden som helhet. Vi dukar upp med omtanke och trivsel och bjuder våra gäster att njuta nyfångad fisk och skaldjur fiskade på säkra bestånd och kortresta råvaror, rena smaker samt goda drycker.

Vi är anslutna till VISITA och har därigenom kollektivavtal med HRF.

Frågor om tjänsten besvaras av Markus Mildén, maila koket@vann.se eller ring 0736 700094.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

 

 

 





VANNs kök/restaurang är certifierad i Västsvensk Mersmak. Det innebär att vi väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Med egen bagare och konditor på plats får våra gäster dagligen dessutom njuta lyxen av nybakat bröd och läckra bakverk. Sommartid öppnar vi den härliga utomhusterrassen för mys med utsikt över Gullmarsfjorden. Mycket dofter, smaker och stämning utlovas.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: VANN, Kök Vann
  • 5 platser
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 februari 2022
  • Ansök senast: 24 april 2022

Besöksadress

Lingatan 214
None

Postadress

Lingatan 214
Brastad, 45492

Liknande jobb


27 december 2024

Kock

27 december 2024

Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024