Kock/kallskänka till Sabis Alhamra

Arbetsbeskrivning

På vår restaurang Sabis Alhamra i Tumba serverar vi lunch till ca 400 personer dagligen och har även verksamhet i representationsvåning. Dessutom samarbetar vi med kommunen för att tillhandahålla mat och andra tjänster. Vi levererar också beställningar och kaffe till vår största kund Alfa Laval.
Om rollen
Som kock/kallskänka hos oss kommer du att få variera dina arbetsuppgifter mellan varmkök och kallkök, vilket ger dig en bred och utvecklande roll. Tillsammans med köksmästaren kommer du att skapa dagens lunchbuffé och förbereda för kommande dagar. Du får sätta din personliga touch på lunchmenyn, baka färskt bröd, skapa delikata smörgåsar till morgonens beställningar och förbereda en inbjudande råkostbuffé.
Förutom matlagningen kommer du att ansvara för att sköta varmbuffén, stå i kassan och ge förstklassig service till våra gäster. Du kommer även att hantera leveranser till kunder, använda Microsoft-programmen för att skriva menyer och fakturera samt hjälpa till med att packa in varor.
Din profil
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av att laga mat till storhushåll, då vi serverar cirka 400 gäster dagligen. Du behöver vara flytande i svenska och kunna tala engelska. Som en flexibel lagspelare med god datavana kommer du att passa perfekt i vårt team.
Meriterande erfarenheter inkluderar arbete som både kock och kallskänka, utbildning i Ansvarsfull alkoholservering, tidigare arbete som servis, fler språkkunskaper och ett intresse för merförsäljning. Du kommer att ha ansvar för att bidra i gruppen, handleda praktikanter, hjälpa till med menyskrivning och göra dagsavslut för försäljning och fakturering.
Tillträde sker den 1 augusti 2024. Vi söker en glad och positiv person som vill arbeta i ett entusiastiskt gäng där vi stöttar varandra i alla uppgifter, från disk till kök och matsal. Vårt mål är att höja vår service- och kvalitetsnivå samt att skapa en hemtrevlig känsla för våra gäster. Arbetstiden är måndag till fredag kl. 06:30-15:30, med någon enstaka kväll som vi turas om att ta.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde 1 augusti 2024. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Restaurangchef Malou Rasmussen på malou.rasmussen@sabis.se
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotellchef Patrick Högberg

Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 juni 2024
  • Ansök senast: 22 november 2024

Besöksadress

Östgötagatan 100
None

Postadress

BOX 11089
STOCKHOLM, 10061

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024